Gratis verzending België vanaf €50

Gratis verzending Nederland vanaf €75

Vind hier uw (tropische) planten voor uw vivarium.

Hier bij Palustris vind u een ruim assortiment van tropische en niet-tropische planten geschikt voor uw vivarium of de huiskamer. Op de website kan u eveneens kiezen uit diverse producten zoals verlichting en andere toebehoren.

Kies voor iets anders.

Hoewel onze planten in Europa worden gekweekt, zijn ze oorspronkelijk afkomstig van diverse landen in de wereld. Bij Palustris willen we u een uitgebreide keuze bieden van bijzondere planten. In onze winkel vindt u diverse soorten zoals:

Zoekt u net die ene speciale plant en vindt u hem niet terug op onze webshop. Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Kies  voor praktisch.

Wanneer u uw vivarium inricht, is het vaak erg lastig om een grote kluit weg te werken of in te planten. Daarom verkopen wij alle planten in de kleinste potjes van 5,5 cm diameter. Planten die in deze afmetingen niet op de markt zijn, kweken wij zelf op. Gezien ook veel van deze tropische planten uitstekend dienst doen als sierplant in uw woonkamer, vindt u bij kamerplanten  de meer grotere varianten. Omdat grootte er wel degelijk toe doet, vermelden we bij elk product steeds de diameter, opdat u gemakkelijk vindt wat u nodig heeft.

Kies voor veilig en betrouwbaar.

Onze planten werden niet behandeld met pesticiden en zijn aldus veilig voor uw dieren. Het spreekt voor zich dat wij bij het opkweken van planten geen gebruik maken van anorganische meststoffen of bestrijdingsmiddelen. Ook de overige planten laten we enige tijd “spoelen” in onze serre om zo de veiligheid van uw dieren te garanderen.

Klik hier en bezoek nu onze webshop.