Gratis verzending België vanaf €50

Gratis verzending Nederland vanaf €75

Wij bij Palustris vinden het belangrijk dat ook u moeiteloos informatie kan vinden over uw dieren en planten. Immers online is het niet altijd gemakkelijk om snel, de juiste kennis te verkrijgen. En de zoektocht kan gepaard gaan met veel frustraties.

Op deze pagina hopen we dan ook een toegankelijk en relevant forum te creëren. Een forum waar u terecht kan voor al uw vragen. U vindt hier onder andere talrijke artikels met informatie over onze diverse producten en vele verschillende dieren en planten. Tegelijk vindt u hier ook handige tips en trics gebaseerd op onze eigen ervaring en die van andere hobbyisten.

Heb je nog een andere vraag of ben je op zoek naar informatie omtrent een specifiek onderwerp ? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We doen ons best om zo je vraag zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ranitomeya, de kweek

Er bestaan waarschijnlijk evenveel methodes als dat er hobbyisten zijn, maar hier beschrijf ik mijn methode. Ik wil al mee geven dat ik zelf voornamelijk

Lees verder »

Bromelia’s zaaien

Bromelia’s zaaien is niet de meest voor de hand liggende methode om ze te vermeerderen. Doorgaans zijn bromelia’s makkelijk te stekken van de zijscheuten uit

Lees verder »

Heb je zin om zelf een artikel te schrijven of kennis te delen, contacteer ons via info@palustris.be.*

* om de kwaliteit van de informatie te bewaken, worden alle artikels voorgelegd 
  aan verschillende hobbyisten.