Gratis verzending België vanaf €50

Gratis verzending Nederland vanaf €75

Bestel uw nieuwe planten vanuit uw eigen zetel.

Neem de tijd om even rond te kijken op onze site. Ziet u iets dat u leuk vindt ? Bestel dan gewoon vanuit uw eigen zetel en wij versturen uw pakketje zo snel mogelijk. Bent u op zoek naar iets specifiek, laat het ons weten ? Wij zijn steeds aan de slag om ons aanbod uit te bereiden.

Van op uw computer …

Bestel uw nieuwe planten met een enkele klik. U kan gemakkelijk betalen via overschrijving, creditcard, iDEAL, Bancontact en SOFORT Banking. Wanneer u bestelt bij Palustris, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

LET OP : indien u een factuur van uw aankoop wenst, verzoeken wij u via mail (info@palustris.be) te bestellen.

… tot bij u thuis.

Al onze producten worden naar u verstuurd met General Logistics Systems. Onze planten worden eerst zorgvuldig verpakt en zoals wettelijk verplicht, voorzien van een officieel plantenpaspoord. Bij koude temperaturen zorgen onze warmtepads of heat packs ervoor dat de planten ook onderweg niet bevriezen. Om de kwaliteit van onze planten te vrijwaren, versturen we ze steeds op dinsdag. Zo zijn we er zeker van dat ze niet langer dan nodig onderweg zijn.

Iets misgelopen ?

Foutieve levering, niet tevreden of nog altijd aan het wachten op je nieuwste aankoop. Laat het ons weten. Wij hier bij Palustris doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Stuur ons een mailtje via info@palustris.be of gebruik het contactformulier op de website.